Heerlijk uit eten bij Restaurant Burgh HaamstedeCulinair genieten in Burgh Haamstede

Reserveer een tafel

Over Restaurant Burgh Haamstede

Nadat u heel de dag heerlijk over het strand heeft gewandeld en bent uitgewaaid, kunt u in het à la carte restaurant van het hotel aanschuiven voor een heerlijk diner. Tevens biedt het restaurant een adembenemend uitzicht over de prachtige duinen en het naastgelegen zweefvliegveld. Het restaurant met vriendelijke bediening zal er voor zorgen dat u niets te kort zal komen.

Openingstijden

  • Ontbijt: 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 17:30 - 20:30

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 04 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.